Km 20,0 Skals:


Meddelelser fra Generaldirektoratet M. 34. 20.  marts 1922. Arkiv: Danmarks Jernbanemuseum/Thomas Boberg Nielsen.

Set mod vest 30. juni 1975. Fotograf: Kai Bayer. Tak til Kai for at billedet må vises her.

Kai Bayer skriver på jernbanen.dk 6. november 2017 om nedenstående tre billeder: "Den 30/6 1975 tog jeg turen fra Viborg til Løgstør, og i sommervejr var der tid nok til at tage en del fotos på stationerne. Således også i Skals, hvor jeg egentlig følte, at jeg bare kunne sidde og vente på det næste tog til Løgstør eller Viborg.

Men der kom ingen tog. Og efter Løgstør blev det lidt deprimerende trods de hyggelige stationsmiljøer (...).

Når jeg i dag kigger på mine fotos fra Skals fortryder jeg, at jeg ikke kontaktede de DSB medarbejdere, der ses bagest på mine billeder. De må have været i gang med at lave noget ved sidesporet, noget der åbenbart tog så lang tid, at det var nødvendigt at have en af de traditionelle grå arbejdsvogne holdende på sidesporet." Tak til Kai for at billederne må vises her:

Skals station set fra sporsiden. Årstal: Ukendt. Fotograf: Ukendt. Billedet kan ses i højere opløsning her. Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.

Henning Knudsen skriver 14. oktober 2016: "Her er et billede af Skals station en regnvejrsdag den 30-9 2001, da sporet endnu lå der. Der var nogle på skinnecykeltur som sidder i skuret." Fotograf: Henning Knudsen. Tak til Henning for at billedet må vises her.

Pakhuset i Skals 16. februar 2008. Fotograf: Hans Stückler. Tak til Hans for at billedet må vises her.

Skals station og pakhus set fra sporsiden 19. februar 2015. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: Hans Stückler. Tak til Hans for at billedet må vises her.